Alte trei decese de coronavirus, confirmate în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 151

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit, au anunţat, duminică după-amiază, autorităţile, fiind vorba despre trei bărbaţi, din judeţele Ilfov, Suceava şi Galaţi. Numărul deceselor a ajuns astfel la 151.

RomaniaTV.net
05 apr. 2020, 14:34
Alte trei decese de coronavirus, confirmate în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 151

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că un bărbat de 68 de ani din judeţul Ilfov, care făcea dializă la o clinică privată din Bucureşti şi a intrat în contact cu un caz confirmat, fiind internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” Bucureşti, a murit în 26 martie.

El fusese confirmat cu coronavirus din 24 martie.

Decesul a fost raportat de Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” la DSP Ilfov în 2 aprilie, iar de către DSP Ilfov la Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile în 5 aprilie.

De asemenea, a fost raportat decesul unui bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, care avea boală renală în stadiu final. Lui i s-au recoltat probe la Spitalul Câmpulung, în 27 martie, şi a murit la SJU Suceava, în 30 martie. El a fost confirmat cu coronavirus în 4 aprilie.

Cel de-al 151-lea deces este al unui bărbat de 74 de ani, din judeţul Galaţi, care era asistat în Centrul de Îngrijiri Bătrâni Galaţi şi a fost în contact cu cazuri confirmate. Acestuia i s-au recoltat probe în 4 aprilie, el murind în aceeaşi zi, iar confirmarea a venit in 5 aprilie.

Raed Arafat: „Purtaţi măşti! Dacă nu găsiţi să cumpăraţi, impovizaţi ceva. Poate reduce răspândirea virusului”