Altex face angajări masive. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile în toată ţara. Care sunt cele mai căutate posturi

Publicat: Joi, 02 Iulie 2020 12:44 // Actualizat: Joi, 02 Iulie 2020 12:44 // Sursa: romaniatv.net

Altex, retailerul electro-IT controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, lansează o campanie masivă de angajări. Compania oferă la nivel naţional peste 1.000 de posturi.

Foto: http://blackfridaymania.ro/

Pozițiile deschise sunt disponibile în magazinele din toată țara, precum și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

În luna mai, Altex a anunțat că pregătește deschiderea a cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva, conform Profit.ro.

Alte două noi proiecte sunt în faza de construcție, în Reșița și în Câmpina, iar lucrările ar putea fi gata cel mai târziu în primul trimestru al anului 2020. Investițiile sunt estimate la peste 27 milioane euro.

"Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai", a explicat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România, conform sursei citate.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Planul de relansare economică. Bani pentru transformarea tinerilor din diaspora în fermieri în România

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
altex angajări Chiajna Deva Lugoj posturi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H