Amenințare pentru Gigi și Șucu. Frații Dedeman intră în fotbal: investiții masive într-un mare oraș al României

După Dan Șucu, alți antreprenori români celebri sunt gata să intre în fotbal. Frații Dedeman au început investițiile. 

24 aug. 2023, 13:30
Amenințare pentru Gigi și Șucu. Frații Dedeman intră în fotbal: investiții masive într-un mare oraș al României

Adrian și Dragoș Pavăl, patronii Dedeman, sunt gata să readucă bucuria suporterilor din Bacău. Pentru că FCM Bacău, echipă cu tradiție în Liga I a dispărut în 2014, afaceriștii din regiunea Moldovei vor să aducă în primul eșalon, FC Bacău.

Noul club a fost înființat sub atenta supraveghere a celebrului Cristian Ciocoiu. A început ca academie și a început să atragă primele talente. Proiectul are o strategie pe termen lung, iar din 2023 are echipă de seniori.

Culorile oficiale sunt alb-roșu, la fel cum a avut și FCM Bacău la început, echipă denumită inițial Dinamo Bacău.

Academia FC Bacău este deja una dintre cele mai puternice din țară. Este la cea de-a doua participare consecutivă în Liga Elitelor, după ce a izbutit să joace în semifinale la U16, în sezonul precedent, în cea mai tare competiție de juniori și să-și adjudece primul trofeu din istoria clubului, Cupa Națională cu generația U17, scrie Eurosport.

Constantin (Costel) Enache este coordonatorul tehnic al întregului proiect, respectiv antrenor pricipal la echipa de seniori.

Bacăul reînvie. Frații Dedeman intră în joc, în baza unui proiect cu strategie pe termen lung

Tehnicianul de 50 de ani a fost convins să se alăture FC Bacău în primul rând datorită proiectului ce i-a fost prezentat, dar și a răbdării de care dispun atât cei din staff, cât și finanțatorii.

„Am ales proiectul de Academie! Chiar dacă echipa de cel mai înalt nivel din clubul nostru este în Liga a 3-a, este un proiect nou pentru mine, dar care cred că mă definește mai bine (…)

Eu am semnat un contract de 3 ani. Există un plan pe termen mediu, dar cred că mai importante sunt cuvintele și strângerea de mână. Am găsit oameni super serioși și prin asta găsim o cale de comunicare și negociere pe parcursul drumului.

(…) Avem parte de sprijin și susținere consistente. Transmit mulțumiri și pe această cale!”, a precizat celebrul antrenor.

Sezonul Ligii a 3-a va debuta pe 26 august.

FC Bacău reprezintă acum principala speranță a publicului băcăuan în ceea ce privește performanța și este un nume care cu siguranță va deveni tot mai răsunător.

FCM Bacăul lui Doru Sechelariu a adus ultimele bucurii pentru suporterii din marele oraș al României. În prezent, stadionul municipal este în paragină. Meciurile se joacă acum pe modesta arenă Letea. De 20 de ani, cetățenii sunt

FOTO: Ce rușine! Casa lui Vasile Alecsandri a ajuns un ghetou. Frații Dedeman, gata să intervină: „Acestea sunt principiile noastre!”