Un fost model Playboy a fost UCIS. Fostul iubit al femeii ar fi aruncat-o de la balcon

Vedeta Amie Harwick, fost model Playboy şi un terapeut de cuplu, a fost ucisă cu sânge rece. Presupusul suspect ar fi un fost prieten. Din primele declaraţii, Amie a fost aruncată de la etaj. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 14:36
Un fost model Playboy a fost UCIS. Fostul iubit al femeii ar fi aruncat-o de la balcon

Amie Harwick a fost găsită în stare de inconștiență lângă locuința ei, potrivit poliției din Los Angeles. Poliția a fost chemată la fața locului de colega de apartament a lui Harwick, care le-a spus agenților că Amie a fost agresată în locuința sa, însă femeia a fost găsită de polițiști în fața clădiri, în stare gravă, informează CNN.

Citeşte şi: Cum arată fiica lui Dem Rădulescu şi ce carieră a început. Irina are 34 de ani şi seamănă foarte bine cu tatăl ei

Femeia a fost transportată la spital, unde a murit. Investigația arată că a avut loc o luptă în locuință, după ce ușa de la intrare fusese forțată. Un fost prieten al victimei, Gareth Pursehouse, a fost arestat sâmbătă după-amiază și este reținut cu o cauțiune de 2 milioane de dolari.

Amie Harwick își exprimase recent temerile la adresa unui fost prieten și solicitate un ordin de restricție împotriva acestuia, însă acesta expirase.

Citeşte şi: Mihaela Borcea, mesaj sfâşietor: „Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”