Ana Maria, o elevă de 16 ani, s-a sinucis după ce a rămas însărcinată. Ce i-a spus mamei ei înainte de a-şi pune ştreangul de gât

Tragedie imensă într-o familie din Iași, o elevă de 16 ani din Iași s-a sinucis după ce a rămas însărcinată. Tânăra a fost găsită spânzurată de un copac în spatele casei, la sfârșitul săptămânii trecute, de către tatăl său vitreg. Medicii au încercat să o readucă la viață, însă era prea târziu și au fost nevoiți să declare decesul.

22 apr. 2019, 08:40
Ana Maria, o elevă de 16 ani, s-a sinucis după ce a rămas însărcinată. Ce i-a spus mamei ei înainte de a-şi pune ştreangul de gât

„Politistii au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgente 112 cu privire la faptul ca o persoana de sex feminin a fost gasita spanzurata in curtea unei locuinte din comuna Alexandru Ioan Cuza. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului„, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi Anca Serea, GRAVIDĂ pentru a ŞASEA OARĂ. Primele declaraţii despre SARCINĂ

Ana Maria locuia împreună cu mama sa, cu chirie, într-o casă din Șcheia, cea din urmă având o relație cu bărbat. după ce tatăl biologic al fetei o părăsise. Potrivit aceleiași surse, familia copilei nu avea o situație materială foarte bună, iar între adolescentă și mama ei a existat un schimb dur de replici, în urma căruia fata a plecat. „Minora i-ar fi povestit mamei sale in aceeasi zi ca a ramas insarcinata. Atunci, mama ei i-ar fi reprosat mai multe aspecte si i-ar fi spus ca nu are posibilitatea de a mai creste un copil. Intre mama si fiica a existat un schimb de replici„, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Copila nu a lăsat niciun bilet de adio. Trupul ei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor afla care au fost cauzele care au dus la deces.