Ana Maria Pătru anunţă că deține ÎNREGISTRĂRI: „Voi face plângere penală împotriva procurorului-șef Lucian Onea”

Ana Maria Pătru, fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, face și ea dezvăluiri despre procurorii de la DNA Ploiești! 

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 21:30
Ana Maria Pătru anunţă că deține ÎNREGISTRĂRI: „Voi face plângere penală împotriva procurorului-șef Lucian Onea”

Ana Maria Pătru îl acuză chiar pe șeful structurii, Lucian Onea, că a umilit-o, amenințat-o și presat-o pentru a depune denunțuri. Pătru a anunțat că va face o plângere penală la Parchetul General, după ce Andreea Cosma, deputată PSD, a devoalat că știa, de la procurorul Mircea Negulescu, că urmează să fie arestată.

”Voi face o plângere penală împotriva procurorului-șef Lucian Onea. Mă amenința! Mă scotea de câteva ori pe săptămână, din arest, stăteam câte 5-7 ore în birou la Onea. Mă amenințau că nu o să îmi mai văd copilul, dacă nu fac denunțuri la adresa unor prieteni de-ai mei. Voi depune plângere la Parchetul General. În birou mi se cereau multe denunțuri și alte lucruri pe care nu le pot spune, deocamdată. Am înregistrări cu avocatul pe care mi l-a impus DNA. Avocatul meu era și avocatul denunțătoarei mele, plătit de ea, și impus de procurorul Onea Lucian.”, a spus Ana Maria Pătru.