Ana Maria Pătru dezvăluie modul în care DNA încerca să obţină denunţuri împotriva lui Ponta, Ghiţă şi Dragnea

Ana-Maria Pătru, a povestit pentru EVZ cum i se promitea că îşi va putea vedea copilul in schimbul unor denunţuri împotriva lui Sebastian Ghiţă, Liviu Dragnea şi Victor Ponta. Mai mult decât atât, fosta şefă AEP a povestit că denunţătoarea ei venea des la DNA unde incerca să o convingă să facă denunţurile respective. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2017, 14:38
Ana Maria Pătru dezvăluie modul în care DNA încerca să obţină denunţuri împotriva lui Ponta, Ghiţă şi Dragnea

Dezvăluirile fostei şefe AEP au fost făcute intr-un interviu cu Dan Andronic. Ana-Maria Pătru a povestit despre modul în care era forţată să facă denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

De la nerespectarea procedurilor, până la şantaj, ameninţare, instigare la mărturie mincinoasă sau represiune nedreaptă. Diferenţa este semnificativă: una este să te aresteze, pentru că ţi-a venit rândul să te execute şi au nevoie ca altcineva să ocupe funcţia pe care tu vremelnic o deţii, şi alta este să te aresteze şi să ţi se spună că nu-ţi mai vezi copilul dacă nu torni pe X sau pe Y„, a declarat Ana Maria Pătru. 

De asemenea, ea a povestit că denunţătoarea ei, Irina Socol, venea des la DNA Ploiesti. Ana Maria Pătru a mai spus ca era scoasa din arestul preventiv si dusa pentru a avea diverse intalniri si discutii cu Socol, astfel incat denuntatoarea sa o convinga sa faca denunturile de care aveau nevoie procurorii, Irina Socol fiind prietena ei de 7 ani de zile.

Ana Maria Pătru a mai declarat pentru EVZ că fiul său încă nu şi-a revenit după şocul iniţial al arestării, deşi a trecut mai bine de jumătate de an de la acel moment. 

Fosta şefa AEP a mai spus că are inclusiv inregistrări pe care le-a dus la Comisia de control a SRI pentru a dovedi abuzurile