Anamaria Prodan, imagine rară din dormitor. Nicio amantă nu poate concura cu aşa ceva

Anamaria Prodan continuă să fie o prezenţă activă pe reţelele de socializare, deşi se află în plin scandal de divorţ. Ultimele imagini postate pe Instagram nu au nevoie de multe comentarii.

12 sept. 2021, 16:45
Anamaria Prodan, imagine rară din dormitor. Nicio amantă nu poate concura cu aşa ceva

Anamaria Prodan a transmis un nou semnal extrem de puternic pe reţelele sociale. Revenită în România, vedeta a prezentat o imagine care a devenit deja virală. Agentul de jucători a postat, în miez de noapte, un mesaj tulburător. „Băieţii lui mami!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, lângă o imagine rară din dormitor, la câteva zile după ce s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf, care se află la Craiova.

Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO
Ultima postare îl înfăţişeară pe Laurenţiu Reghecampf Junior şi pisica de companie a familie în timp ce dorm. Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf este extrem de ataşat de pisica de rasă sfinx, dovadă că o ţine în braţe în timp ce doarme.

Anamaria Prodan nu a ratat momentul de a-şi arăta încă o dată dragostea pentru fiul său şi al lui Laurenţiu Reghecampf. „Băieţii lui mami…nani”, este mesajul care însoţeşte fotografia.

Nu este singurul motiv de bucurie din familie. Este motiv de sărbătoare în familia Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf, încercată din greu în această perioadă. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei din prima căsătorie cu Tibi Dumitrescu, a împlinit sâmbătă 21 de ani.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Impresarul a făcut publice mai multe imagini cu Sarah. Acestea au fost însoţite de mai multe sfaturi preţioase.

„Hrănește-ți sufletul, fetita mea Draga! Nu uita ca Faptele bune, cuvintele frumoase și clipele înflorite sunt hrana sufletului. Trăiește simplu, mereu îmbrăcata în lumină. Protejează-te de frig și de singurătate sub mantia călduroasă a iubirii. Tovarăș de viață să-ți fie bunătatea! Și îmbrățișează cerul cu stelele lui cât mai des! Te iubim fără Marginele!!!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Laurenţiu Reghecampf, gest incredibil făcut pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ. Răsturnare totală de situaţie!
„Te iubesc, mami!„, a fost replica imediată a lui Sarah. Aceasta a decis să sărbătorească în avans, alături de un grup de prieteni. S-a dus în Dubai, în apartamentul de patru milioane de euro al părinţilor. Tânăra s-a distrat pe cinste într-un restaurant de fiţe.

„Te iubesc infinit!” Anamaria Prodan, mesaj de ultimă oră. Vedeta a făcut o vizită secretă în România şi a apărut într-o ipostază nemaiîntâlnită

 

„Cum de are 21 de ani şi este o sălbatică?”, a glumit Sarah, pe reţelele sociale, imediat după miezul nopţii. Sarah Dumitrescu nu se poate bucura pe deplin din cauza problemelor din interiorul familiei. De altfel, tânăra a lansat recent un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.