Ana Morodan își șterge toaleta cu un burete care a costat 150 de euro: „Arată ca un jeg și a crezut că l-am încurcat eu”

Cum a ajuns Ana Morodan să plătească degeaba 150 de euro pentru un burete, care a ajuns să fie folosit la spălarea vasului de toaletă.

04 oct. 2023, 20:58
Ana Morodan își șterge toaleta cu un burete care a costat 150 de euro: „Arată ca un jeg și a crezut că l-am încurcat eu”
Ana Morodan a ajuns să dea degeaba 150 de euro pe un burete

Ana Morodan a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 150 de euro pentru un simplu burete. Vedeta are o menajeră, pe nume Mari, care a confunadat unul dintre accesoriile pentru față ale influeceriței cu un burete de toaletă.

Aceasta a explicat întâmplarea și a povestit că buretele ei prețios a avut o viață scurtă. Cu toate astea, și ea când l-a cumpărat a confundat ustensila cu un burete pentru curățenie, dar care costă 150 de euro.

Citește și: Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Din ce cauză s-au ‘înțepat’ cei doi: „Nu mă mai lua la mișto”

Ana Morodan admite că buretele respectiv arată ca un „jeg”, iar femeia care se ocupă cu curățenia din casa ei a crezut același lucru. Chiar dacă se voia a fi o ustensilă pentru față, menajera l-a folosit pentru spălarea vasului pentru toaletă.

„Femeia a crezut că e un jeg, după cum s-a și văzut. El așa arată, ca un jeg. Și eu când l-am cumpărat am crezut că e un jeg, doar că jegul a fost foarte eficient în scurta lui viață pe fața mea, pentru că după față, a aterizat pe toaleta mea, conform deducției logice a menajerei mele, care crezând că e un jeg, l-a folosit pentru toaletă”, a declarat vedeta, pentru Spynews.

Citește și: Ana Morodan și-a pus gândurile în ordine, după ce a început tratamentul: „Să știți că dorm, gândurile mele s-au linișit”

Ana Morodan a observat că ceva nu este în regulă atunci când a intrat în casă și a observat că buretele are câteva pete. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să o întrebe pe Mari ce s-a întâmplat, iar dezvăluirea a lăsat-o mască.

„Eu am descoperit asta venind acasă și dorindu-mi să-mi curăț fața cu jegul meu extra scump. Am văzut niște pete pe el și am întrebat-o orientativ: „Mari, s-a întâmplat ceva cu ăsta, sau nu știu, ce s-a întâmplat”. Ea a zis că nu și am întrebat de ce are pete pe el. Ea a zis: „Nu știu, probabil că am spălat toaleta”. I-am zis: „Cum adică să speli toaleta, unu la mână și doi la mână, toaleta la mine nu e murdară de pete și cum ai spălat toaleta cu ăsta de la mine de pe tava cu farduri?”.

A zis că ea a văzut că e murdărel așa, că arată ca un jeg și a crezut că le-am încurcat eu. Ea a crezut că e de curățat toaleta. S-a curățat toaleta de către menajeră cu un burete de față care costă 150 de euro”, a adăugat vedeta.


Calendar 2024
Calendar 2024