Ana Morodan, primele declarații după ce a fost reținută: „Am condus fără carnet, gata, hoooo, nu aveam nicio substanță”

Ana Morodan a făcut primele declarații după ce a fost reținută și dusă la secția de poliție. Celebra influenceriță a fost prinsă conducând fără permis și sub influența drogurilor.

29 mart. 2023, 18:24
Ana Morodan, primele declarații după ce a fost reținută: „Am condus fără carnet, gata, hoooo, nu aveam nicio substanță”

Întrebată de jurnaliști dacă a consumat droguri și apoi s-a urcat la volan, Ana Morodan a negat acest lucru. „Am condus fără carnet, gata, hooooooo, nu aveam nicio substanță, doar am condus fără carnet!!!!!”, a spus ea.

Dialogul dintre Ana Morodan și reporteri:

-Ai iesit pozitiva pe alcool si pe drugstest?

-Nu, în afară de…

-De ce nu ai oprit la polițiști?

-Nu am primit semnale de la polițiști.

-Ce medicamente luai, Ana?

-Nu luam niciun medicament, am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii.

Citește și Ana Morodan ține o dietă minune: „Mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri!”

„Contesa digitală” a fost reținută și are dosar penal pentru trei infracțiuni

Ana Morodan a fost prinsă de poliție de două ori în aceeași zi. Prima oară cu substanțe stupefiante, iar seara cu permisul suspendat. Acum are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante și refuzul recoltării de probe biologice.

Citește și Ana Morodan a fost prinsă sub influența drogurilor și fără permis la volan

Aceasta a fost depistată ieri la ora 16.00, în zona de Nord a Capitalei. Ea nu a oprit la semnalele polițiștilor și a intrat în coliziune cu alte două mașini.

Influencerița a fost dusă la brigada rutieră după ce a fost prinsă la volan fără permis și sub influența substanțelor interzise. Influencerița ar fi refuzat să se supună testării, așa că a fost dusă la INML pentru recoltarea de probe biologice.

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale. După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice,
unde și de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis Poliția.