Ana Ularu joacă în cel mai urmărit serial al momentului. „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas”

Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actriţe ale momentului, joacă în "The Power", cel mai urmărit serial în acest moment pe platforma de streaming Amazon Prime.

25 apr. 2023, 20:11
Ana Ularu joacă în cel mai urmărit serial al momentului. „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas”
Ana Ularu joacă în cel mai urmărit serial al momentului. "Personajul meu e un fel de bombă cu ceas"

Ana Ularu joacă în cel mai urmărit serial al momentului. Românca joacă alături de Toni Collette (The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (Moulin Rouge, Romeo + Juliet), Auli’l Cravalho (Vaiana, Moana / Ralph rupe netu’) și Josh Charles (The Good Wife / Soția perfectă).

„The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii”, spune Ana Ularu, al cărei personaj, Zoia, intră în povestea din The Power pentru a avea avea o traiectorie incredibilă.

Citeşte şi: Ce face acum şi din ce trăieşte Laurette, fosta prietenă a lui Ion Ţiriac. A fost la un pas de căsătorie!

„Serialul e un eveniment care complimentează perfect zeitgeistul – un moment în care balanțele de putere se schimbă și în care, de fapt, calitățile umane adevărate se relevă. La fel și defectele. Aliații și cei temători se separă în cadrul acestui serial. Frumusețea se redescoperă. Puterea ia noi valențe. Și mă bucur pentru că publicul o descoperă încet pe Zoia și felul în care alege ea să funcționeze în nouă paradigmă. Amazon a avut un curaj enorm, a angajat regizoare extrem de talentate și a mers „the extra mile” pentru a spune o poveste superbă și teribilă”, a declarat Ana Ularu pentru Libertatea.

Citeşte şi: Dan Negru pune tunurile pe TVR: „Trece la programe cu chiloţi şi bulendre”. Postul public introduce în grilă un show cu vedete

„Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos”, a spus Ana Ularu despre Zoia.

The Power este pe locul 1 în topul producțiilor Amazon Prime în acest moment, poziție pe care o deține de două săptămâni, de la lansare. The Power este urmat de The Lord of the Rings: the Rings of Power și de Star Trek: Picard.