Anamaria Prodan, detalii despre rudele sale bolnave de COVID-19. „S-au infectat când s-au dus la farmacie!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu doar unchiul ei a fost infectat cu coronavirus, ci şi mătuşa ei. Impresara a povestit la Digi Sport despre cazurile de COVID-19 din familia sa, aceştia infectându-se doar după un drum la farmacie. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 13:30
Anamaria Prodan, detalii despre rudele sale bolnave de COVID-19. „S-au infectat când s-au dus la farmacie!”

Anamaria Prodan a vorbit despre pericolele la care se expun jucătorii de fotbal, care ar putea duce virusul acasă soțiilor care abia au născut. În acest context, a dezvăluit și cât de ușor s-au infectat rudele sale, după un simplu drum la farmacie, în ciuda faptului că și-au luat toate măsurile de protecție necesare.

Unchiul Anamariei Prodan, Iulian Prodan, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive. Impresara a vorbit după patru zile de la vestea primită, lămurind că nu doar unchiul, ci și mătușa sa a contractat virusul.

Citeşte şi: Anamaria Prodan: „Nu poate să-ţi interzică cineva să te duci la mare”

„Sunt unii jucători ale căror soții abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă și infectează nou-născuții? Unchiul și mătușa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Și-au pus măști, s-au protejat, și-au pus și căciuli, dar tot au luat virusul”, a spus Anamaria Prodan la Digi Sport, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan este apropiată de unchiul și mătușa ei, arătându-se îngrijorată pentru starea lor de sănătate.