Anamaria Prodan a dat lovitura! Ce afacere își deschide impresara împreună cu asociații săi din Emirate: ”O să facă istorie”

Anamaria Prodan a trecut peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi se concentrează foarte mult pe carieră. Nici bine nu a început noul an că impresara a aruncat bomba și a anunțat care este noua afacere pe care urmează să o deschidă.

05 ian. 2023, 23:01
Anamaria Prodan a dat lovitura! Ce afacere își deschide impresara împreună cu asociații săi din Emirate: ”O să facă istorie”

Anamaria Prodan a dat lovitura! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pare că l-a uitat pe antrenorul de fotbal și se concentrează pe afacerile sale. Recent, impresara a anunțat că împreună cu asociații săi din Emirate, va deschide o școală internațională de steward și stewardese.

Citește și Anamaria Prodan și Culiță Sterp au petrecut Revelionul împreună. Au dansat și s-au distrat toată noaptea

Anamaria Prodan a dat lovitura!

Anamaria Prodan se află în aceste zile în Qatar, unde împreună cu asociații săi din Emirate, a pus bazele școlii „Aerohit”, o instituție specializată în formarea de steward și stewardese, care îi va ajuta pe cei își doresc să practice această meserie să își îndeplinească visul.

Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! Aerohit o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”, a declarat Anamaria Prodan, la WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit

Anamaria Prodan a vorbit despre noul partener de viață. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre acesta.

Anamaria Prodan a dezvăluit cu cine și-a petrecut Crăciunul. Impresara are un nou iubit.  La scurt timp după petrecerea organizată de ziua ei, după ce a împlinit 50 de ani, Anamaria Prodan și-a luat cei trei copii și au plecat împreună la Dubai. După ce și-a etalat nurii pe plajele din Dubai, alături de fiica sa cea mare, Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o poză de familie.

Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copii, dar și de noul iubit. Impresara a primit un cadou valoros de la acesta.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

Impresara a dezvăluit și ce așteptări are de la 2023 și că anul 2022 a făcut-o mult mai puternică.

„Superb (n.r. am petrecut Crăciunul) alături de prietenii mei, finii mei, oamenii dragi mie, copii mei de vis. Am petrecut liniștiți, fericiți, plini de speranță și anul care vine ne va aduce mai multe bucurii, sănătate și tot ce am visat vreodată.

Căci suntem niște oameni minunați, care merităm, care ne rugăm la Dumnezeu să ne dea exact ce crede el că merităm. Eu sunt fericită, împlinită și nu îmi doresc nimic mai mult! Am tot ce am visat și sunt foarte liniștită și împlinită cu tot ceea ce mi s-a întâmplat frumos în viață”,  a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, recent.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj impresionant înainte de Anul Nou: „Te iubesc! Primul in toate !”