Anamaria Prodan a făcut anunţul pe Instagram. Mii de reacţii, comentariile au fost blocate!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului, dar impresara spune că are puterea să treacă peste toate necazurile din realaţie.

17 sept. 2021, 11:47
Anamaria Prodan a făcut anunţul pe Instagram. Mii de reacţii, comentariile au fost blocate!

Anamaria Prodan a revenit din Dubai, dar stă tot departe de Soarele ei Laur, care a rămas să antreneze la Craiova. Anamaria Prodan este ajutată să treacă peste aceste momente grele de un talisman norocos, pe care este inscripţionat un mesaj motivaţional. Medalionul este nelipsit din poşeta vedetei.

Anamaria Prodan, imagine rară din dormitor. Nicio amantă nu poate concura cu aşa ceva

”Amintește-ți întotdeauna că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari, mai înțeleaptă decât crezi și mai iubită decât știi. Cu dragoste, Dumnezeu”, scrie pe talismanul Anamariei Prodan. Vedeta a postat imaginea cu talismanul său norocos, despre care nu se ştia nimic până acum, pe reţelele de socializare.

Impresara a postat, în urmă cu o zi, o fotografie pe pagina sa de Instagram care a atras imediat atenția fanilor! Alături de poză este atașat și un mesaj dedicat soțului ei. Imaginea este însoțită de un text plin de romantism!

Anamaria Prodan, postarea ANULUI! Sexy impresara aruncă în aer scandalul divorţului. Alexa: „O soţie rea te poate distruge!”
În ultimele luni s-a tot discutat despre un presupus divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși fotbalistul a confirmat despărțirea, soția lui a negat întotdeauna acest fapt. De această dată, aceasta a postat o fotografie pe profilul său de Instagram în care apare însoțită de Reghe. Cu atât mai mult, alături de imagine există și o declarație de dragoste.

Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”
„Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după” , a scris Anamaria pe Instagram. Nu este prima oară când Anamaria îi face declarații de dragoste soțului. Aceasta susține că în mariajul lor nu există probleme și că este mulțumită de lucrurile pe care le-au construit împreună.

Anamaria a negat toate zvonurile apărute și a continuat să se afișeze de nenumărate ori alături de Laurențiu Reghecampf, spunând că este bărbatul alături de care a trăit momente de neuitat și împreună au construit ”un imperiu” pe care nimeni nu îl poate prăbuși.

”La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen – să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan”, declara de curând vedeta.