Anamaria Prodan, alături de un influencer faimos, din anturajul lui Paris Hilton. Imaginea a apărut pe Internet

Anamaria Prodan a apărut alături de un influencer faimos, din anturajul lui Paris Hilton. După ce a apărut de Revelion alături de un bărbat care a stârnit multe controverse, acum Anamaria Prodan s-a pozat împreună cu o celebritate.

06 ian. 2022, 13:27
Anamaria Prodan, alături de un influencer faimos, din anturajul lui Paris Hilton. Imaginea a apărut pe Internet

Anamaria Prodan, alături de un influencer faimos. E vorba de Hofit Golan, un supermodel israelian și influencer, prezentatoare TV, producător și antreprenor. Este, de asemenea, coproprietarul unor mărci de fashion alături de designerul Scott Henshall.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a schimbat yala de la Snagov: „Să facă bani de la 0 cu amanta, că eu aşa l-am luat”. Reghe, atacat şi de fiica Anamariei Prodan

Anamaria Prodan, alături de un influencer faimos

Cu toate acestea, în ciuda tuturor referințelor ei, potrivit Mirror.co.uk, Hofit Golan este cel mai adesea numită „socialite”, un fel de „fată de bani gata”,  în comparație cu moștenitoarea Paris Hilton.

Anamaria Prodan a sărbătorit Revelionul în Dubai, într-un restaurant de lux, alături de mai mulţi milionari în Euro. Toți s-au întrebat însă cine este bărbatul alături de are s-a afișat cel mai mult. Acesta are afaceri în Emiratele Arabe Unite și se nușește Tudor Oroș, un antreprenor de succes, director executiv al unui grup de firme cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit, în primele zile ale lui 2022, că în urmă cu un an Bebeto, fiul celor doi, l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf în apartament cu o altă femeie și că antrenorul Craiovei îi ruga pe cei din familie să-l ierte pentru indiscreţia sa.

Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi sheick acasă să-și caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei şi se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el.

Ne spunea că este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent.

Şi ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei. Dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a declarat Anamaria Prodan.