Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mama ei, Ionela Prodan. Nimeni nu ştia asta: „Făcea un scandal… Doamne, mi-e aşa de dor de ea”

Anamaria Prodan şi-a adus aminte de mama ei, Ionela Proan, în cadrul emisiunii unde este protagonistă "Prodanca şi Reghe-Preţul succesului". Atât vedeta, cât şi restul familiei, sunt filmaţi 24/24, iar imaginile pot fi văzute de toată lumea.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 10:41
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mama ei, Ionela Prodan. Nimeni nu ştia asta: „Făcea un scandal… Doamne, mi-e aşa de dor de ea”

Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. „Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…”. La care mama: „Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?”.

Făcea un scandal!… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu! Doamne, mi-e aşa de dor de ea„, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”, de la Antena Stars.

„Despre divorţul meu nu a ştiut nimeni!”

Anamaria Prodan a comentat zvonurile unui posibil divorț de Laurențiu Reghecampf, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat tot mai des faptul că sexy-impresara şi antrenorul ar fi luat-o pe drumuri separate.

Vedeta a acceptat să explice în cadrul unui interviu TV. „Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. – alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei„, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cei doia vând doi copii, Rebecca și pe Sarah.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, surprinsă în braţele altui bărbat. „Noi mereu suntem cei mai buni”

Este împreună cu Laurenţiu Reghecampf de 10 ani

Sexy-impresara și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de peste 10 ani, dar povestea lor de dragoste a început, de fapt, cu mulți ani în urmă, pe când el avea 18 ani, iar ea 21.

Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despărţit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reuşit în lumea bărbaţilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, în mentalitatea multor bărbaţi, e făcută să stea acasă, sa facă copii şi să spele rufe. Eu cred că femeia poate să muncească la fel de mult ca bărbatul, să aibă o preocupare„, declara acum ceva timp Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie dură după bătaia încasată de Daniela Crudu. „Face umbră degeaba pământului”