AnaMaria Prodan, surprinsă în braţele altui bărbat. „Noi mereu suntem cei mai buni”

AnaMaria Prodan a participat la un eveniment important, la Madrid. Femeia de afaceri a sărbătorit alături de mai mulţi apropiaţi tăierea moţului finuţului său, Kostas. De la petrecere, Prodanca a postat mai multe fotografii cu invitaţii, dintre care una a atras mai mult atenţia, conform cancan.ro 

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 12:49

În fotografie, AnaMaria Prodan apare zâmbitoare în în braţele unui bărbat, care nu este Laurenţiu Reghecampf. Din păcate, soţul acesteia nu a putut fi prezent la evenimentul de familie datorită antrenamentelor la care trebuie să fie prezent în Emiratele Unite. 

Cu toate acestea, AnaMaria Prodan s-a refugiat în braţele naşului de cununie, Cosmin Contra. Vedeta a postat fotografia pe reţelele de socializare alături de o descrie semnificativă: „Noi mereu suntem cei mai buni”.

Citeşte şi: Ana Maria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! „Mi-am dat seama cât de rău este să fii femeie”

AnaMaria şi Reghe filmaţi 24 din 24

Au făcut furori în urmă cu câţiva ani cu reality show-ul lor, iar acum sunt pregătiţi să facă asta din nou. Anamaria Prodan, împreună cu Laurenţiu Reghecampf şi restul familiei vor fi filmaţi 24/24, atât în România, cât şi în Dubai, acolo unde antrenează Reghe.

În luna octombrie a anului trecut, impresara a demisionat de la Pro TV, acolo unde prezenta o emisiune matrimonială. Anunţase atunci că retrage pentru puţin timp de pe micile ecrane, iar acum revin la TV cu un nou reality show, ce va fi difuzat pe Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Dan Alexa este oprit pe stradă de femei, după ce a luat un pumn de la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan va fi urmărită permanent de camere, atât acasă, cât şi la întâlnirile de afaceri şi nu numai.

 Ce avere are AnaMaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Impresara îşi etalează pe reţelele de socializare toate cadourile costisitoare pe care le primeşte de la soţul ei sau şi le achiziţionează chiar ea.