Anamaria Prodan, din nou în rochie de mireasă. Impresara a făcut anunţul: „Vă aştept!”

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă de data aceasta a făcut-o pentru un pictorial. Impresara face parte dintr-un proiect şi a realizat o şedinţă foto cu diverse rochii de ocazie, dar şi de mireasă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 09:13

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de fericită să îşi anunţe fanii de noua colaborare. „New project!!! Va astept la GALERIA BITOLIA, sa probati o rochie de mireasa de vis…”, a scris Anamaria la postare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, surprinsă în braţele altui bărbat. „Noi mereu suntem cei mai buni”

 

Toată lumea ştie că vedeta este adepta aparițiilor excentrice şi seducătoare, iar fanii nu au fost surprinşi de noua ipostază. Prodanca preferă profesionalismul, motiv pentru care aceasta a lăudat echipa cu care a colaborat pentru acest nou pictorial.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie dură după bătaia încasată de Daniela Crudu. „Face umbră degeaba pământului”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mama ei, Ionela Prodan

Anamaria Prodan şi-a adus aminte de mama ei, Ionela Proan, în cadrul emisiunii unde este protagonistă „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”. Atât vedeta, cât şi restul familiei, sunt filmaţi 24/24, iar imaginile pot fi văzute de toată lumea.

Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. „Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…”. La care mama: „Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?”.

Făcea un scandal!… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu! Doamne, mi-e aşa de dor de ea„, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”, de la Antena Stars.

Anamaria Prodan a recunoscut: „Port peruci mereu”

Anamaria Prodan a făcut tratamente de mai multe mii de euro pentru a-și regenera podoaba capilară, așa că acum are foarte mare grijă de părul ei. Iar vedetei îi place la nebunie să schimbe perucile și să își facă extensiile exact așa cum dorește.

„Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” A ÎNCEPUT. Cum arată vila de lux din Dubai VIDEO

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit libertatea.ro.