Anamaria Prodan, divorţ în secret: „N-au ştiut nici copiii că am divorţat”

Anamaria Prodan are un trecut amoros tumultuos, cu multe relaţii confirmate sau mai puţin confirmate. Sexy-impresara a mai trecut însă şi prin mariaje, şi prin divorţuri.

15 oct. 2021, 10:32
Anamaria Prodan, divorţ în secret: „N-au ştiut nici copiii că am divorţat”

Anamaria Prodan a divorțat în secret de fostul soț. Impresara trece acum printr-o perioadă dificilă, dar s-a călit în mariaje eşuate. Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a trăit în ultimii 15 ani, a declarat că a depus actele de divorț.

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale, Rebeca și Sarah. Ceea ce puţini ştiu e că aceştia au divorțat în secret. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. În perioda 1998-2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut la o discotecă. La acea vreme, Tibi locuia în Statele Unite ale Americii, dar iubirea celor doi a fost atât de mare încât Anamaria și Tibi s-au căsătorit. ‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante a lui Reghe. Impresara a răbufnit: De mâine avem serial. Orice pentru soarele și promotorul familiei! – GALERIE FOTO
Cei doi au decis să pună capăt mariajului în 2007, după 9 ani de căsnicie. La acel moment, Anamaria și Tibi au dorit să țină totul secret. Impresara a povestit în urmă cu ceva timp că a divorțat fără ca mama ei și copiii să știe.‘Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui’, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!
În prezent, Anamaria Prodan și fostul soț au o relație bună. Mai mult, impresara se înțelege foarte bine cu actuala soție a lui Tibi Dumitrescu. ‘Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.Facem glume de genul „bine că te-am lăsat’. Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații’, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai trăit o poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Eugen Trică. La un moment dat, conform celor povestite de Anamaria Prodan, se punea chiar problema unui mariaj, Trică fiind acceptat și de mult mai celebra mamă a impresarei sportive, Ionela Prodan. Numai că lucrurile aveau să ia un alt drum, după ce Anamaria Prodan și Eugen Trică decid să se despartă.

 

Impresara formeazăacum un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat, Laurențiu Jr, 13 ani. În urmă cu câteva zile, antrenorul a surprins pe toată lumea când a anunțat că divorțează de celebra impresară. Cu toate astea, Anamaria Prodan a declarat în presă că nu divorțează de soțul ei, care a sunat-o şi i-a spus că o iubeşte.

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, spune adio României. În SUA, el se ocupă de destinul fetei lui și a fostei sale neveste, Sarah, tânăra fiind o jucătoare de baschet cu un viitor care se anunță strălucit.

Potrivit jurnaliștilor de la Fanatik, Tiberiu Dumitrescu își vinde mașina, un Volkswagen Touareg cu o sumă impresionantă: 23.900 de euro, sumă care este, evident, negociabilă, şi îşi închriază vila.