Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că şi-a abandonat copilul: “În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Bebeto duce greu povara suferinţei”

Anamaria Prodan a ieşit la atac după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ. Aceasta îl acuză pe antrenorul CS Universitatea Craiovei că şi-a abandonat copilul, care în toată această perioadă a suferit cumplit.

13 oct. 2021, 12:33
Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că şi-a abandonat copilul: “În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Bebeto duce greu povara suferinţei”

Anamaria Prodan şi Reghecampf sunt pe cale să devină duşmani pe zi ce trece. Impresara îi aduce acuzaţii dintre cele mai grave celui care până mai ieri era „Soarele” familiei. Vedeta îl acuză pe bărbat că şi-a abandonat fiul în ultima perioadă.

Anamaria Prodan şi Reghecampf au ajuns la cuţite

Impresara a dezvăluit, pentru Fanatik.ro, că Reghe nu şi-a văzut băiatul aproape deloc în ultimele opt luni.

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan.

Chiar dacă a anunţat că şi-a angajat avocaţi, Anamaria Prodan încă ar mai spera la o împăcare. cel puţin asta reiese dintr-o postare recentă pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram, la scurt timp după ce soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț.

Citeste si Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar face-o să divorţeze de Reghecampf: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul, să facă copii în timpul căsniciei. Asta e viaţă de canal”

Bebeto, bulversat de divorţul părinţilor

Laurenţiu Reghecampf Jr este, fără îndoială, cel mai afectat de destrămarea familiei. La scurt timp după ce tatăl lui a anunţat public că a depus actele de divorţ, băiatul de 13 ani a postat pe Instagram un mesaj tulburător, pe care, ulterior, l-a şters. Juniorul a precizat, însă, că acea postare nu ar fi fost făcută de el, ci de cineva care i-ar fi spart contul.

Ai murit pentru mine! Forever„, este mesajul pe care Reghe Jr l-a negat ulterior.