Anamaria Prodan, în compania unui bărbat din ce în ce mai mult timp!

Anamaria Prodan e o femeie de nota 10! Îi merge bine atât în viaţa privată, dar şi în carieră. Şi, deşi e căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf, cu care are un copil, sexy-impresara petrece însă aproape la fel de mult timp cu un alt bărbat celebru din România. Spynews.ro a intrat în posesia unor poze şi informaţii-surpriză.

RomaniaTV.net
18 iun. 2017, 10:47
Anamaria Prodan, în compania unui bărbat din ce în ce mai mult timp!

Potrivit surselor noastre, soţia lui Laurenţiu Reghecampf este zi de zi în compania lui Florin Răducioiu. Mai mult, potrivit mărturisirilor făcute de prieteni apropiaţi de-ai Anamariei Prodan, fostul sportiv e singurul fotbalist al generaţiei de aur pe care sexy-impresara l-a acceptat lângă ea, scrie spynews.ro.

Iar asta nu e tot, pentru că mai avem o informaţie-surpriză: Anamaria Prodan şi Florin Răducioiu au fost surprinşi astăzi la un hotel de cinci stele, unde discutau aprins. Iar ieri, cei doi au fost văzuţi la un alt hotel, unde au petrecut mai mult timp împreună.

Citeşte şi Denisa Manelista acceptă ajutor de la Anamaria Prodan. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea CÂNTĂREŢEI

Anamaria Prodan Reghecampf este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.