Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, dis-de-dimineaţă: „Nu știu de ce”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj pentru Reghe, dis-de-dimineaţă. În ultimele zile, impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au ţinut primele pagini ale ziarelor, după ce antrenorul a confirmat că divorţează. Însă, vedeta susţine că a fost doar o glumă şi că sunt foarte fericiţi împreună.

21 iun. 2021, 11:02
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, dis-de-dimineaţă: „Nu știu de ce”
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe. Impresara a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a postat o imagine cu soţul ei, dar şi o declaraţie de dragoste. Anamaria Prodan i-a declarat încă o dată iubirea soţul ei în văzul tuturor internauților.

Citeşte şi: Apar detalii incredibile după anunțul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scandal uriaș la vila celor doi de la Snagov, a intervenit și poliția

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Cea care a interacționat imediat la postarea cu pricina a fost nimeni alta decât Andreea Tonciu, care a lăsat câteva inimioare într-un comentariu.

Cause it s you and me and all of the people with nothing to do nothing to proveand it s you and me and all of the people and i don t know why i can t keep my eyes off of you” – Traducere:Pentru că suntem eu și cu tine și toți oamenii care nu au nimic de făcut și nimic de demonstrat, suntem tu și eu și toți ceilalți oameni și nu știu de ce nu-mi pot lua privirea de la tine”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan a adus noi clarificări, în urma zvonurilor conform cărora soțul ei ar fi plecat de acasă, că ar fi existat scandal cu Poliția şi despre o posibilă amantă a lui Laurențiu Reghecampf.

Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Anamaria Prodan.

Pe 1 iunie,  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.