Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Lăsaţi frustrările, doar în România se poate întâmpla aşa ceva!”

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Cosmin Contra, după ce selecționerul a fost criticat extrem de dur în urma meciului cu Suedia. Cosmin Contra este naşul de cununie al cuplului Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf.

17 nov. 2019, 15:32
Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Lăsaţi frustrările, doar în România se poate întâmpla aşa ceva!”

Anamaria Prodan a sărit în apărarea finului său într-o postare pe Instagram și a enumerat mai multe din argumentele care, spun ea, i-ar da dreptul lui Cosmin Contra să rămână pe banca echipei naţionale a României.

Răzvan Burleanu, prima reacţie despre noul selecţioner al României. Când va fi anunţat oficial

„În doi ani selecționer, Contra a pierdut doar patru meciuri. TOATE în fața unor naționale din Top 20, una dintre ele fiind Spania! În 2018, naționala lui Cosmin nu a pierdut nici măcar un meci și are o medie de 2 goluri marcat pe joc în decurs de 12 luni, până la meciul tur cu Suedia. Despre ce vorbim?

Din octombrie 2017, Contra (același Contra) a debutat 18 jucători la națională și a încercat să facă din mers acest schimb de generații de care toată lumea s-a plâns. Mulți dintre ei (Mitriță, Ianis, Băluță, Man etc) vor fi baza echipei naționale de aici încolo! Păi ce facem, chiar uităm tot ce s-a făcut bun?

Ce aveți cu Federația? Cu Burleanu? Cu Bodescu? Cu Stoichiță? Oamenii ăștia dau totul în fiecare zi pentru a salva ce se mai poate din fotbalul românesc. În timp ce alții se uită de la distanță și abia așteaptă ca oamenii ăștia să-și rupă gâturile. Tipic românesc: să aștepți pe cineva la colț ca să poți să-i dai în cap.

Contra e același care a bătut restul echipelor până acum. Dacă avem o șansă la calificarea asta i se datorează și lui, pentru că barajul pentru Liga Națiunilor nu-l obțineam fără parcursul naționalei sub comanda lui Cosmin. Hai să lăsăm frustrările deoparte și să ne susținem naționala până la capăt. Hai România!”, a scris Anamaria Prodan.

Cosmin Contra: „Contractul meu expiră în decembrie. Sunt la dispoziţia FRF”