Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari. Impresara a primit dedicaţii pe bandă rulantă

Anamaria Prodan a luat parte la o petrecere cu lăutari, unde s-a distrat de minune alături de mai mulţi apreciaţi. De când a anunţat că s-a despărţit de Flavius Nedelea, impresara o ţine din petrecere în petrecere şi nu este deloc afectată de separare.

27 mai 2023, 16:35
Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari. Impresara a primit dedicaţii pe bandă rulantă
Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari

Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari. Impresara a fost atracţia serii şi la acest eveniment, a fost filmată în timp ce făcea un show de senzație alături de lăutari. Toată seara a zâmbit larg şi s-a distrat de minune alături de prietenii apropiați.

Citeşte şi: Primul lucru pe care l-a făcut Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan. Unde a fost surprins afaceristul

Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari

Bineînţeles, Prodanca a primit dedicaţii toată noaptea şi se pare că are toate motivele să fie fericită. Impresara a dansat pe ring, iar toți cei prezenți s-au distrat alături de ea și au surprins momentul.

Știm că ești de neînvins / Haide, fă-ne e fotbaliști / Cu toată modestia / Noi distrugem România.”, sunt o parte din dedicațiile pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan organizează înmormântări de lux

Anamaria Prodan a intrat tare în afaceri și de data acesta a ales să se ocupe de înmormântări de lux, împreună cu prietena sa Gabriela Lucuțar, supra-numită „Regina Întunericului”.

Cele două s-au asociat, recent, la firma de pompe funebre a Gabrielei și au achiziționat, din Italia, un dric cu lumini de discotecă pe tavan, ultimul model.

Bucuroase de noua lor achiziție, Anamaria Prodan și prietena ei au ieșit să se plimbe prin oraș cu dricul. Aceasta poate fi închiriată, deopotrivă, la înmormântări, dar și la party-uri. Dricul este unul de lux, dotat cu luminițe montate în tavan și poate fi închiriat pentru câteva mii de euro.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat impresara, pentru Click.ro.