Anamaria Prodan, „regina” luxului suprem, își face viața în Dubai! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, sărbătorită în club de cei mai bogați șeici

Anamaria Prodan își trăiește viața din plin de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Impresara iubește luxul din Dubai, acolo unde deține și un apartament. Recent, afacerista a filmat momentul în care arabii i-au urat bun venit într-unul dintre cluburile unde petrec cei mai bogați șeici.

26 ian. 2023, 09:08

Anamaria Prodan a făcut senzaţie în Dubai, acolo unde a fost primită ca o regină! Celebra impresară profită din plin de libertate de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf.

Cum a fost primită Anamaria Prodan în Dubai

Citiți și: Anamaria Prodan, impresionată de ultimul gest al lui Alex Bodi. „Puţini bărbaţi mai sunt pe lume!” FOTO 

Recent, afacerista și-a făcut apariția într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Dubai și a avut parte de o surpriză, atunci când patronii localului i-au arătat cât de mult se bucură de prezența ei.

Arabii au scris cu litere mari, pe un ecran imens: Welcome ANAMARIA PRODAN IN DUBAI! (n.r. Bine ai venit Anamaria Prodan în Dubai), iar momentul a vrut să îl împărtășească cu fanii săi de pe Instagram.

Deși a împlinit luna trecută 50 de ani, Anamaria Prodan nu își numără anii, ci mai degrabă banii, deoarece afacerile de succes pe care le are, au propulsat-o în topul celor mai bogate femei din România.

Așadar, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf lucrează, dar se și distrează în Dubai, acolo unde deține un apartament de lux chiar în centrul orașului.

În prezent, se concentrează foarte mult pe carieră a anunțat recent, că împreună cu asociații săi din Emirate, va deschide o școală internațională de steward și stewardese.

„Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! Aerohit o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”, a declarat ea, la WOWbiz.ro.

Așadar, celebra impresară este o femeie de afaceri de succes și petrece foarte mult timp în Dubai. Inclusiv sărbătorile de iarnă le-a petrecut acolo, alături de copii, dar și de noul ei iubit, pe care momentan îl ține departe de ochii curioșilor.

Citiți și: Anamaria Prodan aruncă săgeți către Laurențiu Reghcampf: „Valorez cât două de 22 de ani!”