Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara este de nerecunoscut: „Arăți fenomenal”

Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. De când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț, impresara este adepta schimbărilor, înclusiv cele legate de aspectul său fizic. Ei bine, de această dată, motivul a fost filmul „Complotul banilor”, în care vedeta are rolul principal.

11 iul. 2023, 20:17
Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara este de nerecunoscut: „Arăți fenomenal”
Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul

Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara a primit doar reacţii pozitive după ce le-a arătat tuturor cum arată acum. „Transformare pt comedia Complotul bonelor”, a scris impresara pe Instagram.

Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul

Ce schimbare. Ana, sincer, arăți fenomenal/ Superbă. Îţi stă foarte bine/ Bombă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Citește și: Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a lansat ultima fiţă: „Sunt foarte fericită, vă iubesc!”

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Impresara va interpreta rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu. Cristi Iacob, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, va fi partenerul din film al impresarei Anamaria Prodan.

Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Carmen Harra anunţă împăcarea anului în showbiz

Anamaria Prodan a trăit o iubire ascunsă de ochii lumii timp de aproape un an. Însă, la scurt timp după afișarea relației cu Flavius Nedelea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Carmen Harra prevede că pe vedetă nu o va aștepta un viitor dureros în urma acestei despărțiri. De asemenea ea prezice că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf. Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

,,Ea atrage relații pasagere (…), însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie. (…) Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul.”, susține Carmen Harra într-un interviu pentru WOWnews.