Anamaria Prodan uimeşte din nou! Declaraţia care schimbă tot: „Reghecampf este cel mai bun!”

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurenţiu Reghecampf, dar nu s-a sfiit să îi recunoască aceastuia calitățile de antrenor.

17 mai 2022, 14:49
Anamaria Prodan uimeşte din nou! Declaraţia care schimbă tot: „Reghecampf este cel mai bun!”
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecamp

Anamaria Prodan uimeşte din nou! Sexy-impresara a declarat că antrenorul Universității Craiova este cel mai bun din Liga 1 și că își dorește ca acesta să facă din nou performanțele de acum circa 10 ani.

Anamaria Prodan uimeşte din nou! Declaraţie-bombă: „Reghecampf este cel mai bun!”

Anamaria Prodan s-a referit la momentul în care Laurențiu Reghecampf a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal Riad. Se întâmpla în 2014, iar saudiții au fost învinși în ultimul act de australienii de la Sydney Wanderers, scor general 1-0. Anamaria Prodan a lăsat cumva de înțeles că faptul că Laurenţiu Reghecampf a făcut câțiva pași înapoi în carieră în ultimii ani din cauza vieții sale tumultoase din afara terenului de antrenament.

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la evenimentul de lansare al parfumului său: „Probabil ăsta este un semn”

„Craiova este echipa cu cel mai bun antrenor. Lăsând la o parte partea lui privată, Laurențiu este un antrenor incredibil și cu siguranță poate pune probleme oricui. Nu știu ce va face, eu mi-aș dori ca el să ajungă unde a ajuns cu mine, finală de Champions League. Acum, că este la Craiova, nu e o mândrie, ci a făcut mulți pași înapoi. Dar, cum își așterne, așa doarme”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a anunţat când va renunţa la numele Reghecampf. De ce n-a făcut-o până acum