Anca Badiu, diagnosticată cu CANCER din GREŞEALĂ

Anca Badiu a trecut printr-o perioadă de coşmar, după ce s-a operat la un umăr. Mai mult decât atât, dintr-o banală greşeală, cântăreaţa a fost diagnosticată şi cu cancer, lucru care a speriat-o enorm.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 12:56
Anca Badiu, diagnosticată cu CANCER din GREŞEALĂ

Anca Badiu a fost operată recent din cauza unei probleme la umăr, iar când s-a prezentat la spital pentru a-şi schimba pansamentul a avut parte de un tratament inuman. De asemenea, pentru ca situaţia să fie şi mai gravă o asistentă a diagnosticat-o cu cancer fără să o consulte, informează Antena Stars.

Anca Badiu, la un pas de SINUCIDERE. Artista trăieşte un COŞMAR de când s-a îngrăşat

„Am avut o mică intervenţie chirurgicală la umăr, era ceva estetică. A fost o intervenţie reuşită şi pentru asta le mulţumesc medicilor. Pe de altă parte, nu pot să spun acelaşi lucru despre personalul spitalului Floreasca, pentru că era aproape de casă.

M-au trimis de la Ana la Caiafa, pentru un banal pansament, care a durat câteva minute să-l schimbe, apoi. Mi-au tot zis că nu se poate schimba, eu eram operată şi mă trimiteau până la Ilfov. Nu generalizez, dar personalul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt aşa cu nasul pe sus. Mai ales că plătesc şi asigurare,” a declarat Anca Badiu, în exclusivitate pentru sursa citată.

Citeşte şi  O cunoscută cântăreaţă din România a vrut să se sinucidă. Motivul este HALUCINANT