Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei turc. Ce decizie a luat vedeta: ”Ar fi urât din partea mea”

Anca Neacșu și soțul său turc, Serkan Yaman, au decis să își spună adio după 10 ani de mariaj. Deși au stabilit de comun acord să se despartă, cei doi nu au divorțat oficial și asta din cauză că bărbatul a refuzat să se prezinte la Tribunal.

03 iun. 2023, 18:31
Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei turc. Ce decizie a luat vedeta: ”Ar fi urât din partea mea”
Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei turc. Ce decizie a luat vedeta: ”Ar fi urât din partea mea”

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei turc. Anca Neacșu a dezvăluit că soțul său nu s-a prezentat la procesul de divorț pentru că nu vrea ca ea să fie o femeie liberă.

Citește și Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert: „A început frumos, din start toată lumea era în picioare”

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei turc

În aceste momente, frumoasa blondină nu se gândește să își refacă viața pentru că încă nu a terminat cu divorțul și crede că ar fi urât din partea ei să facă acest pas acum.

„Nu a intrat nimeni în viața mea, nu am terminat divorțul, ar fi urât din partea mea. M-am concentrat să îmi termin casa. Nu mă interesează acest subiect. Nu îmi arde de o relație, nu m-am gândit la asta. În trecut când vedeam pe la televizor femei care spuneau după divorț că nu mai vor să audă de relații, mă uimeau, chiar comentam cu mama mea și spuneam: Dar de ce mai că ești tânăra, ești frumoasă. Dar să știi, pâna nu treci prin asta… Așa este, nu îți arde, vrei să termini cu bine, să scapi. Nu stiu ce să spun, dacă mi se va mai pune vreodată pata pe cineva. Mă îndrăgostesc foarte greu, sunt foarte greu de cucerit. Asta mi s-a spus mereu, mă atașez mai greu”, a declarat Anca Neacșu pentru Spynews.ro

Anca Neacșu a mărturisit că nu s-ar mai căsători niciodată și asta de teama de a nu mai trece printr-un divorț.

„Femeile sunt curtate tot timpul, oriunde. Nu simt vreo schimbare. Nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată! Dacă în trecut mă deranjau formulele aceste: un act nu schimbă, mă enervau, să știi că așa este, un act nu schimbă nimic, dar totuși schimbă. Nu are rost să te implici într-o relație și să faci acte. Mi-am făcut damblaua, am fost mireasă, nu mă mai interesează subiectul acesta, am trecut prin asta. Acum sunt mai mult mai înțeleaptă, poate de teama de a nu mai trece prin asta”, a mai spus Anca Neacșu.

Citește și Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”