Anca Serea, obligată de problemele de sănătate să mănânce un aliment la care renunţase. „Nu-mi place, dar n-am încotro!”

Anca Serea a avut mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a făcut numeroase vizite la spital în ultimii doi ani. Vedeta a fost diagnosticată, printre altele, cu anemie, iar medicii i-au recomandat să introducă în dietă un aliment pe care nu l-a prea consumat de ceva vreme.

28 iun. 2022, 11:23
Anca Serea, obligată de problemele de sănătate să mănânce un aliment la care renunţase. „Nu-mi place, dar n-am încotro!”
Anca Serea, obligată de problemele de sănătate să mănânce un aliment la care renunţase

Anca Serea, obligată de problemele de sănătate să mănânce un aliment la care renunţase. Vedeta a dispărut în ultima perioadă de pe rețelele de socializare și a explicat fanilor că nu s-a simțit bine. De data aceasta, tensiunea arterială scăzută i-a făcut probleme. „Eu am o tensiune foarte oscilantă, dar nu e o problemă ca și cum ar fi ceva grav. Chiar sunt bine acum. Încerc să am grijă de mine pe cât pot”, a spus Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro VIDEO

Vedeta a dezvăluit că viaţa i s-a schimbat radical după ce a fost diagnosticată cu anemie. Nu poate să neglijeze anumite sarcini, mai ales când vine vorba despre creșterea copiilor, însă e mai atentă la ce și cât mănâncă, iar medicii i-au recomandat carnea! „Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități. Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des. Iau suplimente dacă este cazul, merg mai des la doctori. Fac lucruri pe care orice om normal ar trebui să le facă, să își verifice din când în când sănătatea. Am făcut și sesiuni de acupunctură, de exemplu”, a declarat Anca Serea pentru Fanatik.

Cât câștigă Adi Sînă din nunțile din India. Anca Serea a dat totul din casă: „A avut concerte în India și Pakistan, merge foarte des acolo”

Anca Serea a vorbit şi despre momentul în care a căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri: „Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important. Mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc indiferent de orice. Trebuie să am grijă de sănătatea mea, ceea ce nu făcusem până acum. Pur și simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri. Eram cu Adi. Am simțit că nu mă simt bine, că nu mai am energie, nu mai vedeam bine. Am mers la o farmacie și am luat niște pastiluțe, niște suplimente. Eram deja… nu mai auzeam, nu mai vedeam cu partea dreaptă. Nu îmi mai simțeam mâinile și picioarele. Am mers la spital și m-au descoperit cu hemoglobină și feritină zero, practic nu mai aveam niciun depozit de fier. Hemoglobina era 4,6, adică o valoare foarte mică. Pot să mă consider un om norocos, pentru că până în momentul acela nu am avut un episod care să îmi anunțe ceva. De aceea și medicii au fost foarte uimiți de cum am rezistat o perioadă atât de lungă”.