Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână: „Eu vreau să fiu sinceră. Am zis că nu o să mergem mai departe”

Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână. Vedeta este considerată o mamă eroină, a reușit să nască șase copii și este foarte mândră de această realizare, dar și de căsnicia pe care o are cu artistul, chiar dacă au mai existat momente grele.

06 dec. 2022, 13:10
Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână: „Eu vreau să fiu sinceră. Am zis că nu o să mergem mai departe”
Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână

Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână. În ultima vreme, au existat mai multe zvonuri despre o posibilă despărțire între cei doi, însă nu s-a produs, sau cel puțin până acum nu a fost definitivă. Vedeta este adepta familiei și consideră că ar trebui să rămână unită, dacă nu sunt motive reale de separare.

Citește și: Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”

Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sână

Anca Serea a recunoscut că au existat momente în viața lor, în care s-au gândit să meargă pe drumuri separate. Însă, niciodată nu s-au dovedit a fi motive puternice pentru a pune capăt căsniciei și a destrăma o familie.

Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Trandafir.

De ce nu își mai dorește Anca Serea copii

Anca Serea este o mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. În casa Ancăi Serea este mereu energie și asta pentru că are o familie numeroasă, iar copiii nu o lasă nicio clipă să se plictisească.

Toată lumea o admiră pe aceasta pentru curajul de a fi mamă de șase copii, lucru care nu e deloc ușor, mai ales că există diferențe destul de mari de vârstă între copiii ei. De multă vreme pe buzele tuturor stă o singură întrebare și anume când va face al șaptelea copil. Anca Serea nu își mai dorește acest lucru.

Nu, deocamdată nu! E o prostie! Îmi sunt de ajuns ăștia pe care-i am! Mulțumesc lui Dumnezeu! Năzdrăvanii familiei sunt Leah și Moise.”, a declarat Anca Serea, pentru Click!