Anca Serea se umple de bani din rețelele de socializare! Câți bani câștigă vedeta: „Suficient de bine și de mulți”

Anca Serea se bucură de o popularitate imensă pe rețelele de socializare, numărul fanilor ei crescând constant. Aceasta are parte de nenumărate contracte și proiecte, care îi aduc tone de bani. Iată cât câștigă nevasta lui Adi Sînă.

10 mai 2023, 19:33
Anca Serea se umple de bani din rețelele de socializare! Câți bani câștigă vedeta: „Suficient de bine și de mulți”

Anca Serea face parte din categoria celor mai îndrăgite vedete de la noi din țară, motiv pentru care este cât se poate de prezentă în mediul online. Nu este de mirare că vedeta are nenumărate proiecte și pe rețelele de socializare, din care ajunge să câștige sume uriașe. Aceasta a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre ce fel de viață duce și care este nivelul de trai pe care îl are în prezent.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de despărțire. Cum au reușit să rezolve problemele din căsnicie: „Nu e tot timpul miere și puf”

Anca Serea a fost cât se poate de transparentă cu privire la fapul că reușește să câștige sume semnificative de pe urma online-ului și să se bucure de o viață de lux. Ea a mărturisit că poate să își întrețină familia, fără probleme, și să profite și de bucuriile vieții. În prezent, ea are nenumărate contracte care îi aduc venituri constante.

Soția lui Adi Sînă se bucură de fiecare proiect care îi iese în cale și se asigură că le oferă companiilor cu care lucrează cele mai bune servicii. Aceasta a dezvăluit că nu are tarife fixe și că acestea sunt negociate în funcție de cerințele angajatorului, de numărul și tipul de postări pe care trebuie să le execute și așa mai departe.

Câți bani câștigă Anca Serea

„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect”, a explicat Anca Serea în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu.

Anca Serea a recunoscut că nu își contorizează veniturile pe care le primește în urma unei colaborări, pentru ea fiind mai important proiectul în sine. Vedeta a declarat că este recunoscătoare pentru lucrurile pe care reușește să le obțină în urma colaborărilor ei. Aceasta realizează concret câți bani a câștigat, abia atunci când își plătește impozitele. La finalul anului, aceasta poate să spună că a reușit să câștige peste 100.000 de euro.

„Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu am un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Chiar zic cheltui atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă? Iată care e secretul care o ajută să rămână suplă