Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro

Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. Vedeta trece printr-o perioadă destul de dificilă, după îndelungi încercări de a-și salva căsnicia. Alex Ashraf ar fi înșelat-o pe Zăvo de mai multe ori și mai mult decât atât, ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro.

29 sept. 2023, 08:46
Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro
Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu

Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. A încercat mai bine de doi ani să-și salveze mariajul, trecând inclusiv peste infidelitatea repetată a soțului ei. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu nu l-a putut împiedica pe Alex Ashraf să-și facă bagajele și să se mute la amantă.

Citește și: Oana Zăvoranu a cerut să fie judecată la secret în procesul penal în care este acuzată de șantaj. Suma uriașă pe care partea vătămată o cere cu titlul de daune morale

Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf ar mai avut și alte amante înaintea Alexandrei, care, de-a lungul anilor, a avut grijă să sustragă sume frumoase de bani din conturile Oanei. Cea mai importantă dintre ele se numește Ileana și este cu zece ani mai mare decât Oana. Aceasta i-ar fi ‘mâncat’ foarte mulți bani lui Alex, pentru că ar fi fost dependentă de jocuri de noroc

În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, au declarat surse apropiate cuplului, potrivit Cancan.ro.

Mai mult, el ar pregăti, în secret, de câțiva ani, divorțul de Oana Zăvoranu și nu ar fi vrut să plece cu mâna goală. Potrivit apropiaților, palestinianul ar fi jefuit-o pe Oana de peste două milioane de euro.