Anchetă la IPJ Ialomiţa după ce doi poliţişti au fost implicaţi într-o altercaţie cu trecători când încercau să încătuşeze un şofer

Mai mulţi politişti sunt verificaţi de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa care a dispus o anchetă internă pentru a se stabili dacă poliţiştii au acţionat corespunzător în cazul unei altercaţii cu trecători după ce aceştia au încercat să încătuşeze un şofer care a agresat un poliţist care îi cerea să se legitimeze, potrivit Info Trafic 24.

RomaniaTV.net
23 aug. 2019, 11:00
Anchetă la IPJ Ialomiţa după ce doi poliţişti au fost implicaţi într-o altercaţie cu trecători când încercau să încătuşeze un şofer

Un bătrân care urma să fie imobilizat, după ce a încercat să lovească un poliţist, a declanşat un scandal în stradă, la Ialomiţa. Trecătorii au sărit să îl salveze pe bărbatul respectiv, considerând că este vorba despre un abuz al poliţiştilor. În altercaţie, un trecător a fost încătuşat după ce l-a lovit pe unul dintre agenţi.

După apariţia unei înregistrări a incidentului respectiv pe Facebook, purtatorul de cuvânt al Poliţiei a anunţat că IPJ Ialomiţa s-a sesizat din oficiu în privinţa evenimentului, şi că de la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa s-a dispus o anchetă internă, pentru a se stabili dacă poliţiştii au acţionat corespunzător.

Altercatia a avut loc joi, 22 august, în jurul orei 16.