Anchetă la Poliţia Capitalei, după ce doi poliţişti s-au fotografiat cu maneliştii amendaţi la petrecerea din Sectorul 6

Poliţia Capitalei şi Jandarmeria Bucureşti au deschis o anchetă după ce doi poliţişti şi un jandarm s-au fotografiat cu Adrian Copilul Minune şi manelistul Tzanca Uraganul. Autorităţile interveniseră la un eveniment privat din Sectorul 6 şi i-au amendat pe poliţişti.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 17:02
Anchetă la Poliţia Capitalei, după ce doi poliţişti s-au fotografiat cu maneliştii amendaţi la petrecerea din Sectorul 6

Mai mult decât atât, în fotografia făcută publică, cei doi manelişti care s-au fotografiat împreună cu forţele de ordine apar fără a purta mască.

„La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Toti participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.