Andi Moisescu, declaraţii emoţionante despre soţia sa

Andi Moisescu şi Olivia Steer formează un cuplu de mai mulţi ani şi au împreună doi copii. Deşi proiectele profesionale le ocupă mult timp, cei doi au grijă să preţuiască mereu timpul petrecut împreună.

RomaniaTV.net
19 dec. 2016, 13:00
Andi Moisescu, declaraţii emoţionante despre soţia sa

Recent, Andi Moisescu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta prezentatoare TV, în ciuda faptului că cei doi au preferat să îşi păstreze până acum povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, scriu cei de la A3.ro.

„Vinovatul sunt eu pentru că petrec mai puţin timp decât mi-aş dori cu familia mea, dar găsim timp şi pentru noi. Copiii sunt pe primul loc, nu mai e un secret, de altfel toată lumea îşi dedică mult timp lor. Soţia mea e principalul sacrificat în ecuaţia pentru că le dedică mai mult timp decât o fac eu.

Nu cred că are nevoie de răsfăţ.  Eu încerc să o răsfăţ dar sunt un om obişnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfăţul ţine mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanţele mele. În afara lor e dificil să o răsfăţ. Ea are grijă de mine, ceea ce mi se pare cel mai important. Eu o iau ca pe un răsfăţ dacă vrei,  adică mă simt un răsfăţat al soţiei mele. Pentru noi nu contează lucrurile ci oamenii şi exeperienţele, iar eu mă bucur că am o familie sănătoasă şi că suntem bine, asta e tot ce contează”, a declarat vedeta ProTV.

Citeşte şi  Andi Moisescu îi ia apărarea Oliviei Steer: „Soţia mea a fost pur şi simplu linşată mediatic”