Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer. Vedeta Pro TV spune lucrurilor pe nume: „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”

Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer. Cei doi vor celebra anul acesta vârsta majoratului relației lor, iar vedeta Pro TV pare să fi descoperit elixirul tinereții. Și dacă toată lumea se gândește că este că este vegetarian, ei bine, nu.

06 mart. 2023, 23:47
Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer. Vedeta Pro TV spune lucrurilor pe nume: „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”
Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer

Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer. Cei doi au stiluri de viață total diferite. În timp ce Olivia Steer este raw-vegană, el mănâncă fel și fel de „bombe calorice” și de „prostii”. Vedeta TV nu s-a putut adapta la stilul de viață al soției sale. Este pofticios când vine vorba de preparatele din carne și chiar de produse de fast-food.

Citește și: Olivia Steer, în fața judecătorilor. Ce se întâmplă cu averea soției lui Andi Moisescu

Andi Moisescu nu este de acord cu stilul Oliviei Steer

Andi Moisescu a mărturisit că nu ține diete, dar încearcă să mănânce mai multe legume și fructe. În plus, face sport. „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese.

Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil… mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a dezvăluit Andi Moiesescu pentru Click.ro.

Andi Moisescu este pasionat de sailing și chiar își dorește să facă performanță în acest sport. „Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. (…) Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat”, a mai declarat Andi Moisescu.