Gigi Becali a lovit-o pe Andra la un concert. Artista a rămas fără un dinte!

Andra Măruță a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali. Artista a dezvăluit cum s-au cunoscut și ce nu va uita niciodată legat de prima dată când s-au văzut.

15 mai 2023, 10:20
Gigi Becali a lovit-o pe Andra la un concert. Artista a rămas fără un dinte!

Andra Măruță spune că Gigi Becali i-a mărturisit în repetate rânduri că e fanul ei. Prima lor întâlnire a fost cu adevărat memorabilă. S-au cunoscut la o petrecere, unde Andra era invitată să cânte.

Atunci când a început să cânte „Vreau sărutarea ta”, una dintre melodiile ei, latifundarul din Pipera a recunoscut-o și s-a dus repede să o felicite și să o îmbrățișeze. În acel moment, Andra s-a lovit cu microfonul în dinte și s-a panicat foarte rău crezând că și l-a spart.

Citește și De câte ori pe săptămână fac amor Andra şi Măruţă. Artista l-a dat de gol pe soţul ei: „Nu vă gândiţi la ceva…” VIDEO

Andra Măruță, prima întâlnire cu Gigi Becali

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la M****t, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa… Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra Măruță, amuzată, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere VIDEO