Andra a împlinit 37 de ani. Mesajul emoționant transmis de Cătălin Măruță: „Când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările”

Andra a împlinit 37 de ani și se poate considera o femeie împlinită. Este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, bucurându-se de un real succes în muzică. Și în plan personal, vedeta este foarte bine, are o familie minunată alături de Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva.

23 aug. 2023, 22:16
Andra a împlinit 37 de ani. Mesajul emoționant transmis de Cătălin Măruță: „Când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările”
Andra a împlinit 37 de ani

Andra a împlinit 37 de ani. Pe lângă miile de urări primite de la fani, celebra cântăreață a fost surprinsă și de soțul ei, care i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Postarea a adunat zeci de mii de like-uri și inimioare, drept dovadă că Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu iubit de public.

Citește și: Andra Măruță, apariție de senzație în costum de baie! Fanii vedetei sunt uluiți

Andra a împlinit 37 de ani

Ziua de 23 august are dublă însemnătate pentru Andra și Cătălin, pe lângă ziua de naștere a artistei, cei doi împlinesc și 15 ani de căsnicie. Ca orice cuplu, au avut numeroase obstacole, însă au reușit să treacă peste ele și să rămână uniți.

Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume, și totodată aniversarea a 15 ani de când am spus „DA” în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați impreună!„, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe rețelele sociale.

Cătălin Măruță e unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din zona de divertisment și, la cei 45 de ani ai săi, spune că deja se gândește la pensionare. Prezentatorul e de 20 de ani pe micul ecran și continuă să facă emisiuni cu aceeași pasiune și după atâta timp.

Prezentatorul a spus că observă în mediul online o nouă generație de oameni de TV care vor acapara și televiziunea în curând.

Număr deja mai bine 13 ani de când sunt la Pro TV și încă 10 în care am lucrat la TVR, dar să știi că încă nu mă gândesc la pensie! (râde) Este un domeniu cu o inerție mare, apar greu fețe noi, dar totuși cred că vin din urmă unii din social media și le urez mult succes!”, a declarat Măruță pentru Viva.