Andra, noi declaraţii despre sarcină. Ce spune despre al treilea copil: „Acesta este motivul”

Andra face noi declaraţii despre sarcină, după ce, în ultima vreme, toată lumea credea că aşteaptă al treilea copil. Una dintre cele mai iubite artiste din România a dezvăluit ce activitate casnică o relaxează, dar şi ce cadouri a primit de ziua ei, de la Măruţă şi copii.

03 aug. 2021, 13:51
Andra, noi declaraţii despre sarcină. Ce spune despre al treilea copil: „Acesta este motivul”
Andra, noi declaraţii despre sarcină

Andra, noi declaraţii despre sarcină. Vedeta a infirmat, încă o dată, acest zvon, că ar fi gravidă şi spune că toată lumea presupune asta din cauza kilogramelor pe care le-a luat în pandemie. Artista spune că, atunci când se îngraşă, o face în zona abdomenului, de aici şi toată povestea cu sarcina.

Citeşte şi: Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă: „Andra este un monstru”

Andra, noi declaraţii despre sarcină

Vedeta „a dat tot din casă”, în timp ce era la manichiură şi a dezvăluit că este o femeie gospodină, iar cel mai mult îi place să spele vasele. Pe lângă această activitate, îi place şi să gătească, dar şi să mănânce, pentru că este o persoană gurmandă.

Eu optez pentru ojă semipermanentă, pentru că acasă mai spăl vase. Gospodină, gospodină, dar trebuie să am grijă de mine. Am şi maşină de spălat vase, dar nu prea o folosesc, pentru sunt puţine vase. Şi nu pentru că sunt economă, îmi place să spăl vasele. Nu-mi place să mătur, dar îmi place să spăl vasele, pentru că mă relaxează, mai şi cânt  în timpul acela.

Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă„, a declarat Andra la emisiunea Vorbeşte lumea.

Soţia lui Măruţă a mărturisit că cei doi copii, David şi Eva, i-au făcut cea mai frumoasă surpriză de ziua ei, când a împlinit 34 de ani.

De ziua mea, copiii au fost foarte draguţi, nu cred că am mai spus chestia asta. Ei îşi strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânşi, mi-au dat, fiecare, o sumă de bani, pentru a-mi cumpăra parfumul meu preferat. Şi nu am refuzat, pentru că îmi doresc să crească aşa, să fie atenţi la detalii, ce îşi doreşte mami, tati. 

Măruţă mi-a făcut cadou o pereche de adidaşi. Cred că m-a tot văzut, seara, în pat, cum mă uitam pe aplicaţii„, a mai dezvăluit artista.

https://www.youtube.com/watch?v=oLbP-_oT9Jw