Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale. Are legătură cu mama ei: „M-a dezarmat cu totul”

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale. Sâmbătă a fost o zi importantă pentru cântăreață, și-a botezat fiica cea mică, Venice Victoria, pe care o are împreună cu jurnalistul Victor Vrânceanu. Evenimentul a fost presărat cu de toate, chiar și cu lacrimi.

26 iun. 2023, 16:26
Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale. Are legătură cu mama ei: „M-a dezarmat cu totul”
Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale. Evenimentul a fost unul pe lux și opulență. În meniu, au avut preparate precum: tartar de somon cu icre tobiko și susan, mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță, roast beef cu sos aiolo cu capere, creme royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete sau mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciuto.

Citește și: Câți bani a aruncat Andreea Antonescu într-un cazino din Las Vegas. Vedeta a spus totul despre experiența cu jocurile de noroc: „I-am pierdut în 30 de secunde”

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la botezul fetiței sale

Printre dans, distracție și voie bună, au fost și multe emoții. Ursitoarele au pregătit o surpriză și au cântat melodia „Mulțumesc, iubită mamă!”, moment în care Andreea Antonescu a izbucnit în plâns.

A fost un moment foarte frumos făcut de ursitoare și, la un moment dat, când au făcut introducerea pentru mama, au pus melodia aia, Mulțumesc, iubită mamă. E o melodie pe care i-o cânt mamei mele de când mă știu și de când am amintiri, în fiecare an.

Am avut o surpriză foarte plăcută, pentru că a cântat-o și Sienna la o serbare a ei. Când a început să cânte a și venit lângă mine, a plecat de pe scenă, și îți dai seama, acum mi-au dat lacrimile, am început să plâng iar. Am retrăit, practic, momentul respectiv. Nu mă așteptam la asta și m-a dezarmat, așa, cu totul. Mi-am amintit și de Sienna, o aveam și pe micuță în brațe, îmi aminteam și de mine când eram mică și-i cântam mamei”, a dezvăluit Andreea Antonescu.