Andreea Antonescu, dezvăluiri din copilărie: „Am avut piedici din partea tatălui meu”

De 1 Iunie, Andreea Antonescu, jumătatea brunetă a trupei Andre, a vorbit despre copilărie, succes şi sacrificii. Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au cunoscut faima la o vârstă fragedă, copilăria lor identificându-se cu succesul.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 15:37
Andreea Antonescu, dezvăluiri din copilărie: „Am avut piedici din partea tatălui meu”

‘Eu mi-am dorit să ajung aici, nu vedeam altceva în afară de muzică. (…) Drumul spre celebritate a fost unul greu şi anevoios. (…) Am fost persoana care a ales varianta mai grea a drumului pentru că am considerat că întotdeauna nişte paşi mici vor deveni siguri şi atunci voi construi o carieră în adevăratul sens al cuvântului’‘ – a dezvăluit artista pentru Agerpres.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre divorţul de soţul ei, Traian: „Procesul va merge în instanţă”

Ea îşi aminteşte de momentul în care a decis ce va face în viaţă. „Când aveam trei ani aveam un pick-up cu viniluri şi ascultam Angela Similea şi Mirabela Dauer şi eram absolut înnebunită după muzică. Deci, era o chestie a mea, nu eram copilul împins de părinţi. Ulterior, am participat în festivaluri în jurii şi am putut face diferenţa între un copil care îşi doreşte să fie acolo şi un copil care practic încearcă să ducă la capăt visul părintelui căruia nu i s-a împlinit vreodată visul de a deveni artist. Eu mi-am dorit să ajung aici, nu vedeam altceva în afară de muzică.

Cu toate că am avut piedici din partea tatălui meu în prima fază, el fiind inginer nu ne înţelegea pe mine şi mama, care mama fiind învăţătoare mă ‘fura’ de la şcoală, de la doamna învăţătoare, şi mergeam la concerte, totul fără să ştie tata, până în momentul în care şi tata a fost convins de acest talent al meu, de toată această îndârjire a mea şi a mamei de a încerca o carieră în muzică. Bineînţeles, că la început nu s-a gândit nimeni că se va ajunge aici, dar eu, ca şi copil, am sperat de mică să-mi transform acest vis în realitate şi cred că am reuşit„, afirmă Andreea Antonescu.

Nu exista altceva în afară de şcoală şi muzică. Era un preţ pe care ştiam din start că îl voi plăti. La şcoală, dacă scădeam spre nota 8 ni se anulau concertele” – şi-a continuat ea povestea.

Părinţii mei mi-au explicat că atâta timp cât îmi doresc să fac performanţă în muzică necesită foarte multă muncă, dar pe de altă parte încercau să-mi explice – şi nu ştiu cât înţelegeam eu la vârsta aia, dar acum înţeleg – cât de mare ajutor îmi va da şcoala.

Dar erau făcute aşa cum erau pentru că nu mă pasionau şi atunci am înţeles că una fără alta nu se poate, mai ales ulterior când am intrat în Andre şi programul era unul absolut infernal, mai ales că la şcoală, dacă scădeam spre nota 8 ni se anulau concertele şi atunci, şi eu şi Andreea, ştiam foarte clar că totul la noi se rezumă la şcoală, pentru că trebuia, nu înţelegeam neapărat de ce, dar trebuia, şi atunci am luat-o aşa şi nu am mai stat să analizăm de ce, şi muzica de care noi eram pasionate şi era ceea ce noi voiam să facem. Era practic un preţ pe care noi îl plăteam pentru a ne mulţumi părinţii şi pentru a ne continua noi visul„, a rememorat ea acele vremuri.

Cu toate acestea, ea nu are niciun regret şi mărturiseşte că oricând ar lua-o de la capăt.

Dacă ar fi să dau timpul în urmă aş alege fix acelaşi drum, pentru că rezultatele pe care eu le am în ziua de astăzi, ca om şi ca artist, mă împlinesc din toate punctele de vedere, – în aceşti 20 de carieră, şi când zic 20 de ani spun strict din momentul în care a apărut trupa Andre, pentru că toată munca mea a început de la vârsta de 3 ani când am câştigat Cântarea României, după care festivalurile la care am participat şi la care am câştigat diverse premii, concursurile la care am participat, concertele la care am participat.

Povestea este una foarte lungă, muncisem destul de mult, undeva la 7-8 ani până când m-a descoperit Leonard Miron la un concert în Galaţi, m-a luat şi m-a dus într-o emisiune pe care el o prezenta atunci la TVR. Practic, acela a fost începutul meu. Ulterior, în emisiunile de la TVR am cunoscut-o pe Andreea Bălan şi astea sunt deja poveşti pe care lumea le cunoaşte. Aş lua-o clar de la capăt oricând„, admite cântăreaţa.

Citeşte şi: Accident pe pârtia de schi. Andreea Antonescu: „Am paralizat de frică”

Nu şi-a dorit niciodată o pauză în carieră, dar, când a fost vorba să-şi întemeieze o familie, nu a ezitat.

Nu mi-am dorit niciodată o pauză de la carieră. După muzică, marea pasiune a vieţii mele a fost psihologia, dar niciodată nu aş fi schimbat domeniul. Da, am simţit nevoia la un moment dat de familie şi am făcut o pauză destul de mare din muzică, pentru că am dorit să-mi clădesc o familie la fel de frumoasă ca cea în care eu am crescut şi să am un copil.

Familia m-a făcut să renunţ la marea pasiune a vieţii mele. Dar să-mi schimb job-ul, să fac altă carieră, nu a fost vorba niciodată. Am iubit şi iubesc foarte mult muzica. Asta nu a însemnat că nu am avut şi alte colaborări în alte domenii, dar niciodată nu aş fi dat muzica pe altă carieră, indiferent de cât de bună ar fi fost comparativ cu domeniul meu„, povesteşte artista.

Fiica ei i-a moştenit calităţile artistice. Nu-i va impune ce alegeri să facă, dar va fi alături de ea, indiferent de decizie.

Da, Sienna are înclinaţii artistice, sunt sigură. Am dus-o la cei mai buni profesori şi am testat-o Din punctul meu de vedere este mult mai talentată la actorie, se vede clar artistul din ea. Nu vreau să-i impun. Datoria mea de părinte este să-i arăt fiecare domeniu, iar la final ea să aleagă. Eu voi fi alături de ea, indiferent ce va alege”, a încheiat Andreea Antonescu.


loading...