Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma. Ce relaţie are cu soţul Andreei Bălan: „Nu putem vorbi despre o relaţie de prietenie”

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma! Vedeta va trebui să conveţuiască cu George Burcea, care se află în plin proces de divorț de prietena ei, Andreea Bălan.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 10:17
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma. Ce relaţie are cu soţul Andreei Bălan: „Nu putem vorbi despre o relaţie de prietenie”

Cântăreaţa ştia de această situaţie, însă a mărturisit că nu va exista nicio relaţie de prietenie între ei, deoarece ea nu poate decât să fie de partea Andreei Bălan. Va păstra o relație de colegialitate cu George Burcea și nu va ezita să-i ceară ajutorul la Ferma, în cazul în care situația o va cere.

Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam.

În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea şi-ar neglija fetiţele după ce a început o relaţie cu Viviana Sposub

Fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că atunci când se va întoarce acasă de la Ferma, prima dată va merge în vizită la fetițele sale, iar printre primele persoane pe care le va căuta va fi și Viviana Sposub. Se pare că George Burcea și-ar neglija fetițele, Ella și Clara, pentru că actorul ar fi mers acasă la ele după două săptămâni de la părăsirea competiției. Mai mult, Andreea Bălan ar fi extrem de deranjată că tatăl copiilor săi a ales să meargă cu mâna goală în vizită.

Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din Fermă să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată‘, a mărturisit o persoană din anturajul Andreei Bălan, potrivit Cancan.