Andreea Antonescu, un nou scandal cu Poliţia după circul pe care l-a făcut la 112

Andreea Antonescu e iar în scandal cu Poliția după circul pe care l-a făcut la 112. De data aceasta, cântăreaţa ajunge in fata judecătorilor după ce a rămas fără permis in urma cu o lună, anunţă România TV.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 09:29
Andreea Antonescu, un nou scandal cu Poliţia după circul pe care l-a făcut la 112

Andreea Antonescu a început anul foarte prost. La mijlocul lunii ianuarie a rămas fără permis de conducere în Iaşi. Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru viteză peste limita legală. Pe lângă reţinerea permisului pentru 90 de zile, Andreea Antonescu a primit şi o amendă în valoare de 1.305 lei. 

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Andreea Antonescu, după ce a sunat la 112! Riscă să îşi piardă fetiţa: „Dacă se dovedeşte că era beată…”

Andreea Antonescu a contestat decizia în instanţă, dar nu s-a stabilit încă termenul de judecată.

Citeşte şi: Apelul audio al Andreei Antonescu la 112. Cântăreaţa a cerut ajutorul poliştilor. „Vreau să plec de aici”

Andreea Antonescu a sunat la 112, în noapte de miercuri spre joi şi a reclamat faptul că este răpită şi sechestrată la domiciliu. Oamenii legii au ajuns la adresa indicată de vedetă, însă în momentul în care au ajuns la faţa locului aceasta era însoţită de iubitul ei, care consumase alcool, conform surselor judiciare. 

Ulterior, Andreea Antonescu a declarat că un copil a sunat din greșeală la 112 şi aşa se face că poliția a ajuns la ușa ei.
Adevărul a ieșit la iveală când a fost făcută publică înregistrarea unde se aude vocea Andreei care cere ajutorul poliției.

În urma apelului fals la numărul de urgenţă, Andreea Antonescu a primit o amendă record, în valoare de 4.000 de lei. 

Citeşte şi: Şoc în showbiz! Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Iaşi

Scandalul a avut loc după ce vedeta a petrecut în club împreună cu iubitul, fiul unui milionar din Iași.

„Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu.

După scandal, fostul soț al Andreei Antonescu ar vrea să-i ia fetița pe motivul că este o mamă neglijentă.