Apelul audio al Andreei Antonescu la 112. Cântăreaţa a cerut ajutorul poliştilor. „Vreau să plec de aici”

Poliţiştii din Iaşi susţin faptul că solista Andreea Antonescu a sunat la 112, în noapte de miercuri spre joi şi a reclamat faptul că este răpită şi sechestrată la domiciliu. Oamenii legii au ajuns la adresa indicată de vedetă, însă în momentul în care au ajuns la faţa locului aceasta era însoţită de iubitul ei, care consumase alcool, conform surselor judiciare.   

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 14:29
Apelul audio al Andreei Antonescu la 112. Cântăreaţa a cerut ajutorul poliştilor. „Vreau să plec de aici”

În urma apelului fals la numărul de urgenţă, Andreea Antonescu a primit o amendă record, în valoare de 4.000 de lei. Solista susţine că lucrurile nu au stat aşa şi că nu a sunat la 112.

Citeşte şi: Şoc în showbiz! Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Iaşi

„Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce a sunat la 112 că este sechestrată: „Aseară am trecut printr-o experienţă stranie”

Sursă: ştiripesurse.ro