Andreea Bălan, primul Crăciun după despărţirea de Keo: „După 8 ani în care nu am avut…”

Andreea Bălan sărbătoreşte ca în poveşti primul Crăciun după despărţirea de Keo. Cântăreaţa debordează de energie şi face lucruri pe care nu le-a mai făcut de ani buni, părând că a regăsit bucuria de a trăi, în braţele iubitului său american, Michael.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 09:03

Pentru că numai este mult şi Crăciunul îşi face apariţia, vedetele sau oamenii obişnuiţi pregătesc de zor ultimele detalii. Este şi cazul Andreei Bălan, care a dorit ca, după opt ani, să împodobească din nou bradul.

Artista şi-a amintit că mai poate fi copil pentru câteva momente, după ce în cei 9 ani de relaţie cu Keo nu a avut niciodată un brad de Crăciun, din motive doar de ei ştiute.

Andreea Bălan nu şi-a revenit după ce KEO a înşelat-o. „M-a minţit atât de mult timp…”

Dar pentru că trecutul este trecut, iar ceea ce contează este prezentul şi viitorul, Andreea Bălan a postat recent, pe pagina sa de socializare, o fotografie cu ea şi bradul de Crăciun. Alăturat fotografiei se găseşte şi mesajul: „După 8 ani în care nu am avut brad de Crăciun, sunt foarte fericită că anul acesta s-au schimbat multe lucruri în viaţa mea şi azi, în sfârşit, am împodobit acest brăduţ drăgălaş”.
 

Citeşte şi  Andreea Bălan, imagini HOT în vila din Băneasa. Cum a apărut filmuleţul XXX