Andreea Bălan a dat lovitura. Află ce sumă va încasa de Revelion

Andreea Bălan se află în topul artiştilor foarte bine cotaţi în noaptea de Revelion. Cu toate că artista a fost implicată de curând într-un scandal de imagine, acest lucru nu i-a afectat numărul concertelor şi remuneraţia.

RomaniaTV.net
01 dec. 2014, 09:36
Andreea Bălan a dat lovitura. Află ce sumă va încasa de Revelion

Ca în fiecare noaptea de Revelion, pentru artişti este cea mai bogată noapte din an, deoarece artiştii au numeroase concerte cu o renumeraţie cât pentru o lună obişnuită. Şi anul acesta Andreea Bălan face parte din topul celor mai bine renumeraţi artişti din noaptea Anului Nou.

Andreea Bălan va susţine pe 31 decembrie nu mai puţin de opt concerte, iar pentru unul singur va primi suma de 3.500 de euro. Astfel Andreea va fi mai bogată cu 28.000 de euro după concertele de Revelion.

De asemenea, cei de la click.ro, scriu că şi Anna Lesko, Voltaj, Matteo sau Alexandra Stan sunt şi ei fruntaşi în topul artiştilor bine renumeraţi de Anul Nou. Se pare că Anna Lesko va încasa 18.000 de euro pe şase concerte, Voltaj va cânta în Parcul IOR de unde va primi 10.000 de euro, Matteo încasa 10.000 de euro din cinci concerte, iar Alexandra Stan 20.000 de euro pentru un show în Turcia.

Citeşte şi  Atac dur la Andreea Bălan: „Tu nu cânţi, ci ragi. Eşti o piţipoancă în chiloţi cu 7.000 de operaţii”