Andreea Bălan rupe, în sfârşit, tăcerea despre divorţul de George Burcea: „Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură, este foarte greu”

Andreea Bălan rupe, în sfârşit, tăcerea despre problemele pe care le are în căsnicie, asta după ce s-a abţinut să răspundă tuturor comentariilor răutăcioase şi nu numai. Ziua de 4 martie este extrem de importantă, mezina familiei, Clara, împlineşte un anişor, şi tot un an a trecut de când "s-a născut a doua oară".

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 15:23
Andreea Bălan rupe, în sfârşit, tăcerea despre divorţul de George Burcea: „Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură, este foarte greu”

Artista a declarat că nu şi-a dorit nicio clipă să fie o mamă singură şi încearcă şi din răsputeri să fie puternică pentru fiicele sale şi pentru cei dragi. Mama ei este cel mai bun sprijin în aceste momente şi nu numai, a fost lângă Andreea încă de când a născut-o pe Ella, prima fetiţă a Andreei Bălan şi a lui George Burcea.

Melodia Inimă de fier este o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea. La fericire putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și esti iubit.

Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru.

Citeşte şi: Andreea Bălan a transmis un mesaj emoţionant: „Un an de când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci…”

Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viata, imprevizibilă. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine.

Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură și încerc să mă adaptez situației. Tot ceea ce fac este pentru binele fetițelor mele. Important este ca ele să nu simtă nimic din ce se întâmplă și să fie fericite.

Mama mea este cel mai bun sprijin în această perioadă. Ca de altfel, mama a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei si a ajutat la creșterea lor zi de zi, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial

Andreea Bălan a anunaţt că divorţează de George Burcea. Prin intermediul contractului prenupțial, ea rămâne cu tot ce a venit, el cu ce a avut înainte de căsnicie. 

Conform Spynews.ro, Andreea Bălan rămâne cu o casă de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, acolo unde are vecini din crema showbiz-ului, trei mașini de lux.

Citeşte şi: A apărut documentul oficial! Ce substanţe a consumat George Burcea şi ce pedeapsă riscă 

Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, și a făcut publice noi fotografii pe o rețea de socializare.

Bălan și Burcea s-au separat, de curând, actorul mutându-se de acasă. În cursul zilei de luni s-a aflat și identitatea femeii care a mers la noua adresă la care locuiește George Burcea.  În replică, la numai câteva ore distanță, Andreea Bălan a publicat două poze realizate pe platourile de filmare ale clipului pentru piesa pe care urmează să o lanseze.