Andreea Bălan a mers cu Loredana până în India: ”Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie”

Andreea Bălan și Loredana Groza au mers special în India pentru a se întâlni celebrul Sadhguru. Cele două artiste au avut parte de o experiență spirituală inedită care le-a marcat.

08 ian. 2023, 16:37
Andreea Bălan a mers cu Loredana până în India: ”Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie”
Andreea Bălan și Loredana Groza, pe urmele învățătorului spiritual Sadhguru

Andreea Bălan a mers cu Loredana până în India. Artistele au mers la mii de kilometrii distanță de casă nu în vacanță, ci pentru a participa la un amplu eveniment spiritual la care a luat parte celebrul Sadhguru.

Citește și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Andreea Bălan a mers cu Loredana până în India

Marele Sadhguru le-a oferit artistelor, dar și celorlalți participanți la eveniment, mai multe învățături spirituale inedite, care le-a schimbat total percepția asupra vieții.

După eveniment, Andreea Bălan și Loredana Groza și-au făcut mai multe poze alături de învățătorul spiritual indian, dar și de alți participanți.

Cele două artiste au fost atât de încântate de experiența inedită pe care le-a oferit-o Sadhguru, încât au ținut să transmită câte un mesaj despre timpul petrecut în cadrul evenimentului special.

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny) .

Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie  și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a scris Andreea Bălan într-o postare de pe rețelele de socializare.

În fotografiile postate de Andreea Bălan pe rețelele de socializare apare și Loredana Groza, care la rândul său a postat și ea mai multe imagini cu marele guru pe care l-a întâlnit pentru a doua oară.

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor participa la America Express, care începe din data de 15 ianaurie la Antena 1.

E unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România în momentul de față, iar în acest an există și o premieră. Emisinea va fi duminică 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Au fost două sezoane cu povești interesante în toate colțurile Asiei, însă acum aventura se mută pe continentul american. Concurenții se vor plimba prin Mexic, Guatemala și Columbia și vor îndeplini provocări care mai de care mai dificile. Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele nouă perechi care vor trece prin probe de foc pentru a câștiga.

”O să fim noi două, ne cunoaștem cu bune și cu rele. Când una dintre noi se duce pe arătură, cealaltă știe cum s-o aducă înapoi”, declara Andreea Antonescu la început, adăugând cu referire la Andreea Bălan: ”Tu, când auzi de competiție, nu vezi decât marele premiu. Punct. Nu avem alte bariere”.

”Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi, îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi”, a spus Andreea Antonescu.

Citește și Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”