Bunica Andreei Bălan, afectată de divorţul dintre nepoata sa şi George Burcea. Ce decizie a luat femeia de 87 de ani

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea nu i-a afectat doar pe ei, ci şi pe apropiaţii lor. Bunica vedetei, în vârstă de 87 de ani este extrem de afectată de situaţia grea prin care trec cei doi, mai ales că îl îndrăgeşte foarte mult pe actor.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 12:59
Bunica Andreei Bălan, afectată de divorţul dintre nepoata sa şi George Burcea. Ce decizie a luat femeia de 87 de ani

Bătrâna a decis să nu mai iasă din casă, din cauza bârfelor sătenilor. Femeia speră totuşi că cei doi vor trece peste această grea încercare şi se vor împăca.

Citeşte şi: George Burcea, mesaj şocant pe Facebook înainte de DIVORŢ. „Andreea Bălan este născută pentru a rămâne lângă Keo”

Bunica Andreei, cea de lângă Ploiești, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Că satul este mic, lumea vorbește, e curioasă, vecinii îi pun multe întrebări și ea… suferă și ea de nefericirea Andreei. Ea l-a îndrăgit foarte tare pe George. Bunica merge des la București să-și vadă strănepoatele, merge Andreea după ea cu mașina sau mama Andreei și o ia și o duce la București.

Bunica ei mai speră ca nepoata ei și George să se împace. Andreea încearcă să o protejeze, să nu îi arate că suferă, nu îi povestește tot ce s-a întâmplat între ea și George, dar ea mai află de la televizor. Andreea și bunica ei au o relație foarte apropiată, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacanțele și le petrecea la ea, la țară, la curte, susțin surse din anturajul Andreei Bălan, pentru Ciao.ro.

George Burcea, primele declaraţii despre consumul de droguri

Actorul a fost prins de autorități, la volan, sub influența substanțelor interzise, în urmă cu câteva luni.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, a informat IPJ Ilfov.

George Burcea, mesaj şocant pe Facebook înainte de DIVORŢ. „Andreea Bălan este născută pentru a rămâne lângă Keo”

Autoritățile i-au deschis dosar penal pentru consum de substanțe stupefiante şi acum, după o lună, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit despre consumul de droguri. ”Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”, a declarat George Burcea pentru Cancan.ro.

Mai mult decât atât, pare să aibă și ”un simț al umorului” extrem de dezvoltat și nu pare să ia prea în serios problema drogurilor. ”Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a afirmat actorul.